Tanden bleken is goed voor je zelfvertrouwen!

Waarom zou je je tanden bleken? Heel eenvoudig: je tanden en je glimlach zijn je visitekaartje en heel bepalend voor je uiterlijk. Je wilt graag goed voor de dag komen dus je doet er alles aan om je tanden optimaal te verzorgen. Je poetst ze elke dag, je gaat naar de tandarts om ze te onderhouden en naar de orthodontist als ze scheef staan. Maar soms ben je toch niet tevreden omdat ze te geel zijn of in de loop van de jaren donkerder zijn geworden.

Misschien krijg je opmerkingen uit je omgeving dat je tanden niet mooi van kleur zijn of vindt je ze zelf te geel. Het kan zijn dat het je een beetje stoort, maar het kan ook zo ernstig zijn dat je nauwelijks je mond open durft te doen als je praat en zelfs niet op de foto durft omdat je je schaamt voor je tanden. Je zelfvertrouwen kan hierdoor een enorme deuk oplopen.

Tanden bleken kan dé oplossing zijn om jezelf weer goed voor de dag te laten komen. Tanden bleken is geen luxe meer!

Gelukkig is er een oplossing: je kan je tanden laten bleken. Hiermee kan je de stralende glimlach en de frisse uitstraling krijgen die je altijd gewild hebt. Of gewoon je oude kleur terug krijgen die je vroeger had. Twintig jaar geleden was tanden bleken, of bleaching, nog een hype overgewaaid uit Amerika. Tegenwoordig is het tanden bleken geen hype meer, maar een waardevolle aanvulling op je normale verzorging. Het is ontzettend goed voor je zelfvertrouwen als je iedereen weer lachend tegemoet kan treden met prachtig gebleekte tanden!


Ook witte tanden?

Er zijn diverse producten die kunnen bijdragen: kijk hier >

Producten voor witte tanden >


Geplaatst in: Tanden bleken

Advertentie


2 gedachten over “Tanden bleken is goed voor je zelfvertrouwen!

    1. Wendy

      Hallo Co,
      Tanden bleken is niet echt een onderdeel van het onderhoud van je gebit, maar het is natuurlijk wel zo dat als je je tanden gebleekt hebt, je af en toe wel een onderhoudsbeurtje nodig hebt om witte tanden te houden. Maar als je je gebit goed onderhoudt met poetsen en flossen, niet rookt, niet teveel rode wijn of thee drinkt of andere aanslag-veroorzakers gebruikt, dan is het zeker niet elk half jaar nodig hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.