De combinatie van witte tanden en een baard

Je kent de uitspraak vast wel; een glimlach is de mooiste ‘make up’ en dat is natuurlijk ook zo! Maar nog mooier is het wanneer je als man niet alleen een prachtig stralend wit gebit hebt, maar ook bent voorzien van een nette verzorgde baard. Waarom deze combinatie zo populair is, vertellen we je in dit artikel. Wat we je wel kunnen verzekeren, is dat mensen zich ineens een stuk meer aangetrokken voelen tot je zullen voelen. Wat het namelijk vaak is, is dat een baard niet altijd wordt geassocieerd met persoon die ook een prachtig gebit heeft. Dus heb jij momenteel een baard en wil je graag ook een stralende lach met witte tanden of andersom? Let dan nu goed op!

Waarom zijn witte tanden belangrijk?

We weten allemaal dat een stralende glimlach indruk maakt. Maar waarom zijn witte tanden eigenlijk zo belangrijk? Ten eerste geven ze je zelfvertrouwen een enorme boost. Als je met trots jouw parelwitte tanden kunt tonen, straal je automatisch meer zelfverzekerdheid uit. Daarnaast brengen witte tanden ook andere voordelen met zich mee. Ze kunnen je er jonger uit laten zien en je gezicht een frissere uitstraling geven. Een mooie glimlach met witte tanden kan bovendien anderen aantrekken en positieve reacties uitlokken. Kortom, investeren in het behouden of krijgen van witte tanden is zeker de moeite waard. Vooral omdat we natuurlijk maar één gebit hebben, is het des te belangrijker dat je hier goed voor zorgt. Poets je tanden daarom minimaal twee keer per dag en ga ieder half jaar naar de tandarts.

De kracht van een baard

Nu vraag je je misschien af wat een baard te maken heeft met witte tanden. Welnu, een goed verzorgde baard zorgt natuurlijk als een extra omlijsting van je tanden. Vooral omdat het direct alle aandacht hierop heeft gevestigd, is het een absolute toegevoegde waarde. Het kan je gezichtsvorm accentueren en een stoere look creëren. Bovendien kan een baard oneffenheden in de huid camoufleren en voeg het symmetry toe aan je gezicht. Belangrijk is wel dat je je baard goed onderhoudt en bijvoorbeeld iedere twee weken naar een barbier Amsterdam gaat, om je baard te laten trimmen en te verzorgen.

 

De kracht van deze combinatie

Nu je weet wat het effect is van zowel een witte glimlach als een goed verzorgde baard bij de barbershop, is het niet zo heel vreemd meer dat deze combi zo ontzettend populair is. Het leuke is ook dat je het volledig zelf in de hand  hebt. Stel dat je momenteel nog geen baard hebt, dan kun je deze laten groeien. Heb je een wat minder mooi gebit, dan kun je ook hier het nodige aan (laten) doen. Wat vooral belangrijk is, is dat je zorgt voor de juiste hygiëne, want je zult zien dat de combinatie van beide menig vrouw en eventueel ook man zal doen omdraaien en de aantrekkingskracht een stuk groter wordt. Uiteraard valt en staat een groot deel ook met de rest van je outfit, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend.

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

Producten voor witte tanden

Er zijn diverse producten die kunnen bijdragen: kijk hier > (aff.)

Producten voor witte tanden >


Plaats een reactie